27
februari
2020
|
09:55
Europe/Amsterdam

Upgrade jouw outfit met de nieuwste kleuren van Union

Kies voor een stijlvolle stadskleur voor jouw stadsfiets

Samenvatting

Voor het nieuwe jaar heeft het oer-Hollandse fietsmerk Union (sinds 1904) haar (E-)Curb, (E-)Load en Flow een nieuwe, stadse kleur gegeven. Union maakt comfortabele fietsen die voor elk stadsmens op het lijf zijn geschreven. Met een prachtig design, een hoogwaardige kwaliteit en dat alles voor een zeer fijne prijs.

Stadse kleuren voor 2020
De fietsen van Union zijn robuust en echte eyecatchers, gemaakt voor de stad. Met deze nieuwe kleuren kom je nóg stijlvoller voor de dag en laat je de stad naar je om kijken.

Flow: greeneyes, mosgroen, goudgeel, petrol, zwart en industrygrijs
Steel de show met de Union Flow! Deze Union classic is nu voor dames verkrijgbaar in de kleuren greeneyes (donkergroen), mosgroen en goudgeel. De herenmodellen zijn er in petrol, zwart en industrygrijs. Het slanke, aluminium frame is ijzersterk en maakt de Flow tot een stevige stadsfiets, met bagagedrager en fraaie, stalen spatborden. De Flow kan geheel naar jouw wensen worden geleverd, van terugtraprem tot een 7-speed met handremmen.

Curb: pastelgroen, ivory en zwart
De zadelbuis van de Union Curb heeft een hoek van 70 graden en zorgt ervoor dat je houding op de fiets altijd optimaal is. Daarnaast is de Curb gestript van al het overbodige. Wat er wel is, is ijzersterk. Denk aan anti-lek-banden, een lichtgewicht aluminium frame en rollerbrakes waarmee je razendsnel stilstaat zonder daarbij drie salto’s te maken. Dit jaar is de (E-)Curb verkrijgbaar in de kleuren ivory en zwart. Ook is er een Curb damesmodel in pastelgroen.

Load: mosgroen, jeansblauw, chocolade bruin, saturnblue en zwart
Je hond vervoeren? Boodschappen, of een kratje bier? Make it work met de Union Load. Deze transportfiets is van aluminium en daardoor verre van zwaar. Je kunt je er gemakkelijk mee door de stad manoeuvreren terwijl je van alles mee zeult op je fiets. De Load voor dames is er nu in mosgroen, jeansblauw en zwart. Voor heren zijn er de kleuren zwart, chocolate bruin, saturnblue. De E-Load is er in saturnblue en zwart.

Union: tof merk met toffe fietsen
Union maakt al meer dan honderd jaar stevige, stijlvolle stadsfietsen die niet kapot te krijgen zijn. Dat heeft de tijd wel bewezen. Met die ervaring in de zak richt Union zich sinds vijf jaar helemaal op de jonge stedeling die zich moet manoeuvreren door ‘de stadsjungle’: toeristen, wegopbrekingen, drukke fietspaden… Daarom zijn Union-fietsen razend stevig maar óók licht en wendbaar. En zien ze er goed uit, maar dat wist je al. Door slim materiaalgebruik behouden ze zelfs hun schoonheid als je ze continu buiten laat staan. Omdat de stad al duur genoeg is, zijn de fietsen bovendien hartstikke betaalbaar.