Rotterdam,
26
april
2019
|
12:10
Europe/Amsterdam

Vaderdagspecial 2019

Wat geef jij dit jaar voor Vaderdag?

Samenvatting

Heb je nog géén idee waar je jouw vader (of opa, man, vriend, buurman of ander geliefd vaderfiguur) mee kan verrassen op Vaderdag? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet, voor ieder wat wils!

Union
Fietst jouw lieve vadertje al jaren lang op een oude fiets rond? Dan is hij zeker toe aan een nieuwe fiets van Union. En om hem helemaal snel van A naar B te laten gaan, is de gloednieuwe Union E-Lite ideaal. Deze elektrische fiets heeft een slank aluminiumframe en een riemaandrijving. Het grote verschil is de Shimano elektromotor. Niet zichtbaar, zeker voelbaar. De E-lite voelt licht en neutraal aan en je kunt er messcherpe bochten mee maken. Met deze fiets trotseert jouw vader stad en land en rijdt hij iedereen fluitend voorbij!
https://www.union.nl/nl/

Arte & Zayne
Is jouw vader een echte theedrinker? Dan valt de thee van Arte & Zayne zeker in de smaak bij hem! De meest eenvoudige thee blend van Arte & Zayne bestaat al uit vijf bestanddelen, zoals gedroogde bloemen, roze peper, tropisch fruit, citroengras en kardemom. Al deze en andere ingrediënten komen samen in verschillende samenstellingen (zes groene-, zes witte-, zes zwarte- en zes kruiden- en bloementheeën). De losse theebladeren en gedroogde, kleurrijke ingrediënten prikkelen alle zintuigen en maken de theeën van Arte & Zayne een lust voor het oog. Niks is gezelliger dan samen een kopje thee drinken toch?
https://artezayne.com/

Bulldog
Wil je jouw vader heerlijk in de watten leggen? Geef hem dan wat producten van Bulldog Skincare. Dit merk is speciaal ontwikkeld voor de man. Alle producten bestaan uit volledig natuurlijke ingrediënten, zijn parabeenvrij en ze worden niet getest op dieren. Zo is er een Face Wash, Face Srub en een aansluitende Moisturizer. De huid van jouw vader ziet er straks tip top uit!
https://www.bulldogskincare.com/us/en

Sugo Pizza
Wil je iets gezelligs doen op Vaderdag? Breng een bezoekje aan Sugo Pizza in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven of Utrecht en geniet van de heerlijke vierkante pizza. Deze vierkante pizza is daarnaast ook nog hartstikke gezond, laag in koolhydraten en hoog in proteïnen. Hier kan je dus zonder schuldgevoel gezellig met je vader een pizzaatje eten. De keuze is trouwens reuze met wel 1000 combinaties die je zelf kan samenstellen. Welke smaken gaan jullie proeven bij Sugo?
https://www.sugopizza.nl/

Freasy
Ben je niet zo’n ster in de keuken, maar wil je toch je vader verwennen met een heerlijk en gezond avondmaal? Freasy is hier de perfecte oplossing voor: vers, gezond en lang houdbaar. Verwacht smaakvolle gerechten zonder onnodige toevoegingen voor iedereen die bewuster wil leven, zonder er in smaak op achteruit te gaan. Van gnocchi met champignon en truffelsaus tot ratatouille met polenta en zalm met groentenoedels: de maaltijden zijn gezond, maar alles behalve saai. Sluit je heerlijke avondmaal af met een van de overheerlijke toetjes! De gerechten naar keuze worden ingevroren aan de deur geleverd en zitten in een duurzame verpakking. Ook leuk om een paar maaltijden te bestellen voor je vader, zodat hij een paar avondjes zelf niet hoeft te koken!
https://freasy.nl/

SodaStream
Is jouw vader milieubewust en vindt hij duurzaamheid belangrijk? Een SodaStream is dan een top cadeau. Een SodaStream maakt van kraanwater bruisend water. Dit bespaard zo’n 2000 plastic flessen per jaar. SodaStream strijdt voor een wereld tegen wegwerpplastic. Met dit cadeau verras je niet alleen je vader maar verbeter je ook de wereld. SodaStream heeft sinds kort ook de SodaStream Flavors om je bruisende water een heerlijk smaakje te geven. De Flavors zijn beschikbaar in vier heerlijke smaken: Red Berry Mix (frambozen 20%, aardbeien 15%, kersen 15%), Blackcurrent (zwarte bessen 50%), Fruit Mix (witte druiven 30%, sinaasappel 10%, citroen 10%) en Orange Mix (sinaasappel 50%).
https://www.sodastream.nl/

Creatieve Koppen
Is jouw vader een echte businessman? Het boek Creatieve Koppen van Steven Kop legt uit dat innovatie nodig is om nieuwe ideeën te starten, maar hoe daar vaak essentiële stappen bij worden overgeslagen. Het is een blauwdruk voor bedrijven die het hele jaar door succesvol en efficiënt willen innoveren. Een erg leerzaam en interessant boek om jouw vader nog succesvoller te maken!
https://creatievekoppen.nl/