Rotterdam,
11
juni
2020
|
15:53
Europe/Amsterdam

Vaderdagspecial 2020

Wat geef jij dit jaar aan je vader?

Samenvatting

Het is ieder jaar weer een stressmomentje; wat geef ik voor Vaderdag? Met welk origineel cadeau kan je jouw vader (of opa, man, vriend, buurman of ander geliefd vaderfiguur) verrassen? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

Union
Fietst jouw lieve vadertje al jaren lang op een oude fiets rond? Dan is hij zeker toe aan een nieuwe fiets van Union. En om hem helemaal snel van A naar B te laten gaan, is de gloednieuwe Union E-Fast ideaal. Met deze fiets trotseert jouw vader stad en land en rijdt hij iedereen fluitend voorbij!

Slagers Gin
Het perfecte cadeau als je in deze tijd je lokale ondernemers wilt steunen. Slagers Gin is een echte Rotterdamse gin met als speciale toevoeging Rotterdamse Steakkruiden van Slagerij van Linschoten. Deze steakkruiden bevatten een mooie mix van gedroogde groenten zoals knoflook, oregano, koriander en gedroogde peper in combinatie met het beste zeezout. Een gin die bij iedere gelegenheid zijn mannetje staat, maar het beste tot zijn recht komt in combinatie met een mooi stuk vlees.

Bulldog
Met Vaderdag in aantocht, is dit het uitgelezen moment je eens te gaan verdiepen in verzorgingsproducten voor mannen. Voor lieve vaders, maar ook andere mannen die een beetje extra aandacht verdienen. BULLDOG is een prachtig merk dat mannen ondersteunt in hun dagelijkse verzorging en richt zich volledig op de behoeften van hun huid. De verzorgingslijn is volledig veganistisch en dierproefvrij. Ook zijn alle producten vrij van kunstmatige kleurstoffen, synthetische geurstoffen en bevatten natuurlijke ingrediënten zoals aloë, camelina olie en groene thee. De verpakking is gemaakt van volledig recyclebaar suikerrietplastic, waarbij geen fossiele grondstoffen zijn gebruikt. Perfect cadeau, toch?

Scheldebrouwerij
Scheldebrouwerij brouwt bier dat nooit verveelt en nooit teleurstelt. Gebrouwen op Belgische bodem speelt het bier in op de moeilijke zone tussen spannend en toegankelijk. De prijswinnende klassieker Zeezuiper is fris droog tot licht zoet met een verfijnde hopbitterheid, zoals het een echte tripel betaamt. Liever wat meer exclusiviteit? De limited edition Ginnegapper is een rond, vol en prikkelend Belgisch Blond infused met gin van CATZ distillery. Deze unieke combinatie vormt een bijzonder bier dat goed past bij een borrel en dat zich ook goed leent voor verrassende beertails (cocktails met bier).

Little Love Chocolade
Show big love with Little Love chocolade! Little Love wil de lekkerste repen van rauwe chocolade maken en mensen laten ontdekken hoe lekker de pure essentie is van rauwe cacao. De chocolade van Little Love is meer dan een traktatie voor je vader. Hier ontmoet de kracht van rauwe chocolade superfoods zoals lucuma, bosbessen, hennepzaad, baobab en goji. De bars die met liefde zijn gecreëerd en geproduceerd, zijn als een kleine beloning voor wie bewust wil genieten. Ze streven naar 100% biologische kwaliteit en stoppen alleen hele stukjes (super)fruit en noten in hun repen.

Born Rosé
Born Rosé is een bijzondere rosé geboren in een bijzondere stad, Barcelona. Geef je vader een korte break en laat hem in Spaanse oorden wanen met elke slok van deze heerlijke rosé. De frisse, biologische wijn heeft als doel mensen samen te brengen en te laten genieten van het leven. De roséwijn gaat erg goed samen met salades, vis en tapas. 

Dutch Dynamite
Deze knaller is in 1997 opgericht door Nicolette Mak in Amsterdam. Dutch Dynamite is een zoute droplikeur met een geheel eigen en onderscheidende smaakbeleving, een explosieve smaak van dubbelzoute salmiak. Je drinkt het ijskoud, bij voorkeur met gezellige mensen, rechtstreeks uit het kleine flesje of uitgeschonken uit de grote fles in een shotglaasje. Wees gewaarschuwd: eenmaal geproefd is voorgoed verkocht!