Amsterdam,
22
maart
2018
|
16:04
Europe/Amsterdam

Verrukkelijke Pasen

Uitgaanstips voor een lekker lang Paasweekend met heerlijk eten & drinken

Samenvatting

Pasen staat garant voor een lang weekend die uitermate goed in te vullen is met lekker eten en drinken. Wij geven een aantal smakelijke opties die garant staan voor een verrukkelijke zondag 1 en maandag 2 april.

Cornelis Paasborrel
Cornelis Bar & Kitchen in Rotterdam pakt het deze Pasen net even iets anders aan. Je kunt er op zondag 1 april genieten van een heerlijk 3-gangen shared brunch met aansluitend de gezelligste Paasborrel van Rotterdam. Met muziek van Re-Play en zanger Hans luidt je op muzikale wijze het Paasweekend in!

Reserveren voor de Paasbrunch kan via de website en losse tickets voor de borrel zijn aan de deur verkrijgbaar.www.cornelisrotterdam.nl

Paasproeverij en Paas Jazz bij Par Hasard
Friterie annex café Par Hasard combineert de Belgische frietkot met bourgondisch tafelen. Met Pasen serveert Par Hasard in de Amsterdamse Pijp naast de reguliere kaart met lekkers, een speciaal 5-gangen Paasproeverij menu voor € 25,-. Je kunt smullen van een cocktail van Hollandse garnalen, huisgemaakte steak tartare, zuurvlees croquette, fish & chips en een goddelijke chocolade moelleux.
Op zondag, eerste Paasdag, organiseren zij tevens Paas Jazz met live muzikanten van 17:00 tot 19:00 uur.
www.cafeparhasard.nl/amsterdam

MaMa’s Paasontbijt en Paaslunch
Pasen staat bij MaMa Kelly in het teken van gezelligheid, vrienden en familie. En dus pakken zij op zondag 1 en maandag 2 april behoorlijk uitgebreid uit met MaMa’s Paasontbijt en Paaslunch bij MaMa Kelly in Amsterdam en Den Haag.
Tussen 09.00 en 12.00 uur geniet je van een spectaculair ontbijtmenu. Vol lekkers én volop gezelligheid voor de kids, inclusief Paashaas. Family fun dus, op zondag- en maandagochtend.
Van 13.00 tot 16:00 uur is MaMa Kelly Amsterdam het toneel voor de bourgondische levensgenieter. Denk kreeft, oesters en champagne. DJ’s en live entertainment zorgen voor de stijlvolle muzikale invulling. Extra leuk: het wordt de allereerste keer dat er geluncht kan worden in MaMa Kelly Amsterdam.

Reserveren kan alleen telefonisch van maandag t/m vrijdag
Amsterdam: 020 2252684
Den Haag: 070 2170546
www.mama-kelly.nl

Brasserie (H)eerlijk
De Paas brunch bij Brasserie (H)eerlijk  in Rotterdam op 1ste Paasdag staat in het teken van gezelligheid. Samen met vrienden en familie geniet je van een uitgebreide brunch bestaande uit heerlijke broodjes, roerei, diverse belegsoorten en huisgemaakte lekkernijen. Speciaal voor de kleintjes heeft Brasserie (H)eerlijk binnen en buiten paaseitjes verstopt. Plezier en lekker eten voor het hele gezin gegarandeerd!

Reserveren kan telefonisch of via de website.(010) 218 30 82www.brasserie-heerlijk.nl

Paasontbijt, high tea of brunch bij Dudok Rotterdam
De vroege vogels kunnen dit jaar terecht bij Dudok Rotterdam voor een gezellig paasontbijt. Liever uitslapen op Pasen? Kan ook! Bij Dudok Rotterdam kun je een heuse Paas high tea of een Paasbrunch doen. Met de lekkernijen van Dudok wordt Pasen sowieso een succes.

Reserveren kan via de website.www.dudok.nl

Paasbrunch bij Amstel Boathouse
Amstel Boathouse serveert op eerste en tweede Paasdag een heerlijke paasbrunch met een echte knuffel paashaas. Kinderen zijn meer dan welkom en kunnen eieren zoeken in het Martin Luther Kingpark. Het restaurant serveert tijdens de paasbrunch verschillende eiergerechten, quiches, sandwiches en scones voor €23,50 pp en €12,50 per kind. Met een beetje mazzel is het mooi weer en kan je genieten op een van de mooiste terrassen van Amsterdam met uitzicht over de Amstel.

Reserveren kan telefonisch 020 2211505
www.amstelboathouse.nl

Alan & Pim’s Paasbrunch
Bij Alan & Pim’s Rotterdam geniet je op 1ste Paasdag van een heerlijke brunch van samengestelde hapjes. Om 11 uur proosten ze met een lekker glaasje Cava op het begin van de lente, waarna een kopje kokossoep volgt. Ook voor de kids is er een lekker menu samengesteld. Zij kunnen proosten met een glaasje kinderchampagne en daarna smullen van een chocobroodje en kippeling met friet en mayo.

Reserveren kan telefonisch of per mail tot 29 maart.
(010) 237 32 44
kip@alanenpims.nl
www.alanenpims.nl