22
november
2021
|
15:45
Europe/Amsterdam

Vier de feestdagen bij boutique hotel Flora Batava

Heerlijk genieten op de romantische Buitenplaats aan de Vecht

Samenvatting

Aan de rand van Breukelen is eerder dit jaar het luxe boutique hotel Flora Batava geopend. De sfeervolle villa ligt direct aan de rivier de Vecht en heeft een uitstekend restaurant. Het afgelopen jaar wisten gasten het hotel al te vinden voor een heerlijk verblijf aan de Vecht en ook tijdens de feestdagen kun je terecht bij Flora Batava. Maak de kerstdagen of jaarwisseling extra bijzonder en boek één van de speciaal voor de feestdagen samengestelde arrangementen. Geniet in een romantische omgeving van een heerlijk eten, een luxe boottocht en livemuziek.

Vier de kerstdagen of jaarwisseling in de Vechtstreek

De idyllische omgeving, de mooie villa, de rivier en de sfeervolle lichtjes zorgen ervoor dat al snel in een feestelijke stemming komt. Bij hotel Flora Batava ontbreekt het je aan niets. Voor kerstavond, de kerstdagen en de jaarwisseling heeft het hotel speciale arrangementen samengesteld. Inclusief een overnachting, uitgebreid diner in het eigen restaurant Bloei, een luxe ontbijt en meer. Tijdens de kerstdagen is een salonvaart over de Vecht inbegrepen. Verken de mooie omgeving van de Vechtstreek verder tijdens een fietstocht of wandeling. Liever binnenblijven? Alle 45 luxe kamers zijn comfortabel en hebben heerlijke bedden van Nilson Beds.

Maak van de feestdagen een beleving

De feestdagen vieren bij Flora Batava is een echte beleving. Het hotel en de omgeving zijn al schitterend, maar ook het eten staat tijdens deze dagen centraal. De chef-kok van restaurant Bloei werkt graag met seizoensgebonden ingrediënten en creëert gerechten waarin eenvoud, elegantie en pure smaken centraal staan. Voor de feestdagen worden speciale menu’s samengesteld. Buitenplaats de Vijverhof wordt tijdens deze dagen omgetoverd tot een romantisch landgoed vol lichtjes. Bij Flora Batava ontsnap je even aan alle hectiek rondom de feestdagen en ontbreekt het je aan niets.

Over Flora Batava

Na een grondige renovatie opende Hotel Flora Batava in april de deuren op buitenplaats De Vijverhof in Nieuwersluis, aan de rand van Breukelen. Romantisch ertussenuit met z’n tweetjes, toe aan een vakantie of iets te vieren met vrienden? In het boutique hotel aan rivier de Vecht komt de traditie van gastvrijheid opnieuw tot leven. De buitenplaats bestaat uit drie gebouwen en biedt plaats aan 45 kamers en suites, restaurant Bloei, twee vergaderzalen en wordt omringd door een grote tuin met terras én theehuis aan het water.