Rotterdam,
23
januari
2018
|
10:40
Europe/Amsterdam

Xsensible loopt weg met MissPublicity

Nederlands schoenenmerk kiest voor strategische aanpak MissPublicity

Samenvatting

Al sinds de oprichting in 1904 heeft Xsensible maar één doel: de meest innovatieve schoenen van de wereld ontwikkelen. En dus zijn zij voortdurend op zoek naar nieuwe modellen en nieuwe technieken. Na het uitzetten van een pitch door het in Berg en Dal gelegen familiebedrijf, zijn zij overtuigd van de creatieve en strategische aanpak van MissPublicity met hoofdkantoor in Rotterdam.

Patent op stretchleer
Xsensible is het eerste merk ter wereld dat een patent heeft op stretchleer; Xsensible Inside®. De in 1990 geïntroduceerde stretchleertechnologie zorgt voor optimaal draagplezier vanwege het leer met een geheugen.

Xsensible Stretchwalker
In 2007 lanceerden zij de Xsensible Stretchwalker: een uitzonderlijke schoen met een nog nooit eerder vertoonde zool. In het midden van de zool bevindt zich een balanspunt, dat zorgt voor een natuurlijke, ontspannen en gezonde lichaamshouding.

Samenwerking Xsensible & MissPublicity
Op uitnodiging van het familiebedrijf heeft MissPublicity met plezier en enthousiasme haar onderbouwde plannen en ideeën gepresenteerd om de zichtbaarheid van de producten van Xsensible te vergroten binnen de juiste segmenten en doelgroepen. De creatieve aanpak, onderbouwde plannen en mogelijkheden voor samenwerkingen binnen de domeinen van MissPublicity (waaronder hospitality) gaven de doorslag.

Inmiddels is de samenwerking gestart en worden de gedifferentieerde plannen voor de marketing en pr strategie uitgewerkt en uitgevoerd.

Over MissPublicity
Een pakkend verhaal delen met de beoogde doelgroep. Een samensmelting van media, marketing en PR. Opgestroopte zijden hemdsmouwen. Altijd en overal. Wij zijn MissPublicity. Zichtbaarheid, dat is wat wij creëren. In media, door influencers en op blogs. Ons uitgebreid en persoonlijk netwerk reikt ver. Wij geven het verhaal achter het (horeca)bedrijf, een dienst of een product een podium en daarmee hebben we sinds 2003 ervaring met accounts als Quooker, Westcord, Orangina, Mama Kelly, evian en Yogi Tea. Denk aan persberichten, persevents, PR strategieën, influencers marketing en samenwerkingen met mediapartners. Maar ook creatieve tools en out of the box ideeën dragen we graag aan. MissPublicity is gevestigd in Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen.