29
maart
2022
|
11:45
Europe/Amsterdam

Zorgeloos genieten van de zon met nieuwe producten van Hawaiian Tropic

Kom in de vakantie sfeer met exotische verzorging van Hawaiian Tropic

Samenvatting

Het voorjaar is begonnen en we weten meteen weer hoe heerlijk dat gevoel is van de warme zon op je huid. Als je je ogen even sluit is het soms al net of je op een tropisch Hawaiiaans strand ligt. Natuurlijk bescherm je je huid goed tegen de schadelijke invloeden van de zon, zowel voor als na het zonnen. Show your skin some love! Hawaiian Tropic lanceert drie fijne en lichte producten waarmee je nog zorgelozer geniet van de zon deze zomer; De nieuwe Silk Hydration Protective Weightless Oil die maximaal beschermt tegen de zon, de Mineral Powder Brush die zonbescherming in poedervorm biedt en een heerlijke After Sun Cooling Aloe Gel die verkoelend en verzorgend werkt. De lichte texturen en bloemige en fruitige geuren geven je bovendien meteen een vakantiegevoel.

Goed beschermd de zon in: Silk Hydration Protective Weightless Oil
Zonnen zonder zorgen? Dat doe je met de deze lichte, niet plakkerige olie met SPF 30. De ultra lichte formule geeft 12 uur lang hydratatie en is bovendien water resistent voor 80 minuten. Bij het opbrengen ruik je de heerlijk exotische geuren van de ingrediënten zoals kokosnoot en argan. Pluspunt: je blijft daarna niet zitten met plakkerige handen, want de olie smeert goed uit. Even het water in om af te koelen? De olie is ‘reef friendly’ en daardoor niet schadelijk voor de zee.

Silk Hydration Protective Weightless Oil SPF 30 150 ML Prijs: € 23,99

Licht op je gezicht: Mineral Powder Brush
Ben je opzoek naar een hoge kwaliteit natuurlijke zonverzorging? Dan is de Mineral Powder Brush echt iets voor jou. Deze translucent SPF 30 zonbescherming in poedervorm breng je aan onder of over je make-up en het geeft een matte finish. Geen glimmend hoofd of dichte poriën maar wel goed beschermd de zon in. De brush is handig in gebruik en fijn om mee te nemen in je tas, ideaal voor een touch-up geurende de dag. Dat willen we! Ook prettig: de poeder plakt niet. Shine bright like the sun!

Mineral Powder Brush SPF 30 Prijs: € 25,99

Na het zonnen: After Sun Cooling Aloe Gel
Na een dag in de zon ben je natuurlijk extra lief voor je huid. Met de nieuwe after sun cooling aloe gel van Hawaiian Tropic verzorg en hydrateer je je huid na het zonnen. Deze lichte gel verreikt met aloë vera en vitamine E, plakt niet en smeert gemakkelijk uit. Een verkoelend en verfrissend after sun product is precies wat je nodig hebt na een warme dag. Bovendien houd je je zorgvuldig opgebouwde vakantiekleurtje hiermee langer vast.

After Sun Cooling Aloe Gel 200 ML Prijs: € 16,99

Over Hawaiian Tropic
De suncare verzorging van Hawaiian Tropic is sinds twee jaar verkrijgbaar in Nederland. De suncare lijn beschermt je huid tegen gevaarlijke UVA- en UVB-stralen. Met tropische geuren verrijkt met ingrediënten zoals kokosnoot, plumeria, passiebloem, mango en guave zorgt de zonnebescherming met ‘aloha spirit’ voor een Hawaiiaans vakantiegevoel. Voor een veilig en gezonde bruine kleur heeft Hawaiian Tropic ook de Sunless Tan-lijn waarbij je moeiteloos een stralende teint zonder strepen creëert.